Gyesmellékes

Ha gyesen vagy, és már kevesled a garantált huszonezret, itt a helyed! Keressünk együtt megoldást! Ha tetszik a tartalom, tedd a könyvjelzők közé az RSS kapcsoló segítségével!

3 hónap, amely megváltoztathatja életed!

Értékem a Google szerint

Tedd a kedvencek közé

Címkék

állás (22) anya (27) főállású (17) gyes (26) mellékállás (17) mellékes (16) munka (25) munkavállaló (18) női (23) szerepek (21) Címkefelhő

Ajánló

Ez tetszik!

2008.02.12. 22:51 - Ányó

Címkék: munka szerepek problémák állás alapítvány honfoglaló munkavállaló munkamegosztás foglalkoztatás megoldása

A magyar internetezés történetében példátlan sikerű Honfoglaló interaktív kvízjáték legtöbbször közismereti tárgyak témaköréből meríti kérdéseit. A februári bajnokságban viszont a Kurt Lewin Alapítványnak köszönhetően számos, munkavállalás során felmerülő, esélyegyenlőséget érintő kérdésre is helyes választ kell adnia a több ezer fiatal és kevésbé fiatal játékosnak. Olyan kérdésekre, melyek mindennapi életünket határozzák meg, és melyekről mégis keveset hallunk az iskolában.

Mit kérdezhetnek tőlem egy állásinterjún, és mit nem?

Mire szolgál az Egyenlő Bánásmód Hatóság?

Mit érdemes tudnom azokról a munkatársaimról, akik különböznek tőlem származásuk, testi adottságaik, nemük, koruk, vallásuk vagy szexuális orientációjuk tekintetében ahhoz, hogy jól tudjunk együttműködni, illetve milyen módon tudok saját hátrányaimból előnyt kovácsolni?

Ilyen és hasonló kérdésekre adott helyes válaszokat sajátíthatnak el azok a játékosok, akik regisztrálnak a február 1-én induló bajnokságra, melynek legjobbjait a játék szervezői értékes nyereményekkel jutalmazzák.

Hamarosan nyilvánvalóvá váltak az internet nyújtotta előnyök, hogy a televíziós vetélkedőkkel ellentétben itt a néző egyben játékos is, és bármikor leülhet szabad perceiben csatázni egyet, sőt a különböző típusú műveltségi kérdések megválaszolása által a játék egy rendkívül hatékony tanulási módszer.

 Kaptam a Diverzitás Alapítvány levlistáján.

Teljes cikk: http://www.szochalo .hu/hireink/ article/113461/ 737/

 

WYW Globál Directory Hun-Web Katalógus és Kereső Linkgyujtemény.etabor.net

hlminibanner.jpg


süti beállítások módosítása