Gyesmellékes

Ha gyesen vagy, és már kevesled a garantált huszonezret, itt a helyed! Keressünk együtt megoldást! Ha tetszik a tartalom, tedd a könyvjelzők közé az RSS kapcsoló segítségével!

3 hónap, amely megváltoztathatja életed!

Értékem a Google szerint

Tedd a kedvencek közé

Címkék

állás (22) anya (27) főállású (17) gyes (26) mellékállás (17) mellékes (16) munka (25) munkavállaló (18) női (23) szerepek (21) Címkefelhő

Ajánló

www.oromteli.hu

2008.01.14. 16:05 - Ányó

Címkék: pályázatok civil programok élet egészség háló problémák párkapcsolat tréning partner párkapcsolati lelki megelőzés alapítvány gordon megoldása partneroldal

www.oromteli.hu

 

Az Örömteli Életért Alapítvány bemutatása:

Az Örömteli Életért Alapítvány célja, hogy segítséget nyújtson a lelki egészség megőrzésében.

Tevékenységi területe:

lelki egészségvédelmi szolgáltatások nyújtása, szervezése, támogatása,

elsősorban megelőzési céllal.

E cél teljesítése érdekében együttműködik olyan szervezetekkel, ahol erre a szolgáltatásra igény van, valamint olyan szervezetekkel, szakemberekkel, akik ilyen szolgáltatást nyújtanak.

Az Alapítvány törekszik arra, hogy az igényekre reagálva, esetleg még „eléjük is menve” pályázati forrásteremtéssel, támogatók felkutatásával, társadalmi célú vállalkozásokkal és az ilyen szolgáltatást nyújtókkal egy egyedi együttműködést kidolgozva ezeket a lelki egészségvédelmet szolgáló megoldásokat bárki számára elérhetővé tegye.

Az Alapítvány ennek megvalósítása érdekében programokat dolgoz ki, pályázatokat készít, és programokat valósít meg, azokhoz biztosítja a szükséges feltételeket.

Ehhez használja a háttérben rendelkezésre álló szakember gárdát (pszichológusok, pszichoterapeuták, drámapedagógusok, segítő szakemberek, Gordon trénerek, családterapeuták, mentálhigiénés szakemberek).

Együttműködik a helyi önkormányzati szervezetekkel és a helyi, környékbeli civil szervezetekkel is. Tagja a Gödöllői Regionális Civil Hálózatnak.

Információ:
Simon Erika
Tel: 06 28 404-843
Mobil:20 886-3616
E-mail:simone.szada@telehaz.hu

WYW Globál Directory Hun-Web Katalógus és Kereső Linkgyujtemény.etabor.net

hlminibanner.jpg


süti beállítások módosítása