Gyesmellékes

Ha gyesen vagy, és már kevesled a garantált huszonezret, itt a helyed! Keressünk együtt megoldást! Ha tetszik a tartalom, tedd a könyvjelzők közé az RSS kapcsoló segítségével!

3 hónap, amely megváltoztathatja életed!

Értékem a Google szerint

Tedd a kedvencek közé

Címkék

állás (22) anya (27) főállású (17) gyes (26) mellékállás (17) mellékes (16) munka (25) munkavállaló (18) női (23) szerepek (21) Címkefelhő

Ajánló

Egzisztencia

2008.01.18. 12:20 - Ányó

Címkék: munka anya állás összege munkavállaló gyes mellékes mellékállás főállású átlagjövedelem családalapítás foglalkoztatás

További vélemények


A már korábban említett levelezésből két vélemény.

A nőket foglalkoztatja ez is.


"...a nő saját egzisztenciájának a megteremtésére nem azért kell törekedni, mert arra számít, hogy gond lesz a kapcsolatban, vagy el fognak válni, hanem mi van akkor, ha egyszerűen a munkamániás (vagy nem munkamániás) pasi, hirtelen szélütést kap a sok munkától vagy a sok pihenéstől. : )

Ezek sem egyszerű dolgok."

"...a nőnek maga és a gyermeke miatt is fontos, hogy legyen saját egzisztenciája, de az első 3 évben, vagy amíg a gyerekkel otthon vagy, ezt hogy oldod meg?

(Kérlek, ne említsd a távmunkát, én a  2 éves, mellett a barátnőmet sem tudom felhívni, mert kitépi a telefont a kezemből, és ráadásul a barátnőméből is az ő 1 évese!)

És ami korrekt pénz volt egy szinglinek egy leánylakásban, az nem biztos, hogy egy
nagyobb fenntartású családi életben is rendben lévő pénz"

WYW Globál Directory Hun-Web Katalógus és Kereső Linkgyujtemény.etabor.net

hlminibanner.jpg


süti beállítások módosítása